Bij Elektrotechnisch Advies Teeuwen,

Willen we u vooraf zo goed mogelijk adviseren waardoor de onverwachte kosten geminimaliseerd kunnen worden. Hiervoor hebben we onderstaande formulieren ter beschikking welken u zal helpen bij het beperkingen van onverwachte kosten. 


Formulieren

Door het gebruiken van onderstaande formulieren zal uw vooraf kosten kunnen besparen en zal u beter geïnformeerd over de benoemde installatie's.


Energie Besparen

Uw wil het elektrische energie verbruik in uw huis verlagen zonder hier veel tijd en geld aan uit te geven.

Hieronder vind u een link met wat gratis tips om uw elektrische energie rekening omlaag te brengen.

Energie Besparingen
PDF – 445,7 KB 605 downloads
Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Stappenplan Offerteaanvragen Elektrische installaties

€4,99 excl. BTW

Voor het aanvragen van een offerte bij een elektrotechnisch-installateur of een aannemer. Is het van belang dat uw offerteaanvraag zo compleet mogelijk is. Dit, zodat de aangeboden offertes beter bij uw wensen passen en offertes onderling beter zijn te beoordelen.

Door het gebruik van dit stappenplan zal u kosten besparen, minder meerwerk krijgen, een beter inzicht krijgen in de te verwachte kosten en onverwachte kosten verminderd worden.

Indient u na het gebruiken van ons stappenplan geen goede keuze kan maken voor een leverancier, kijk dan bij onze Diensten om door ons de offerte te laten beoordelen of te vergelijken en een gericht advies te ontvangen. 

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen

Stappenplan Offerteaanvraag Zonnepanelen (PV-installatie)

€4,99 excl. BTW

Voor dat uw een offerte voor zonnepanelen aanvraagt. Is het van belang dat uw offerteaanvraag zo compleet mogelijk is. 
Door de toenemende  behoefte aan groene energie, zijn er veel bedrijven begonnen met het verkopen van zonnepanelen.  Niet alle bedrijven leveren de zelfde diensten waardoor er onverwachte kosten kunnen naar voren komen. 
Door het gebruik van dit stappenplan zal u kosten besparen, zullen de verschillende bedrijven een vergelijkbare offerte verstrekken kunt u beter een beslissing maken tussen de leveranciers.

Indient u na het gebruiken van ons stappenplan geen goede keuze kan maken voor een leverancier, kijk dan bij onze Diensten om door ons de offerte te laten beoordelen of te vergelijken en een gericht advies te ontvangen. 

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Opdrachtverstrekking Elektrische installaties

€4,99 excl. BTW

Waarom alleen de voorwaarde van de installateur hanteren? Installateurs zullen vaak vragen om een handtekeningen op hun offerte. 
Hiermee gaat u akkoord met de voorwaarde van de installateur, maar hoe zit het dan met uw eigen voorwaarde?

Door het gebruiken van onze concept opdrachtverstrekking zullen uw voorwaarde beter zijn gewaarborgd en zult u kosten besparen.

In combinatie met Offerte Vergelijk / beoordeling ontvangt u een gratis concept opdracht formulier.

Rating: 5 sterren
3 stemmen